Ha­luat­ko jä­se­nek­si

Varsinaiseksi jäseneksi hyväksytään henkilö, jonka näkökyky on heikentynyt siinä määrin, että se haittaa jokapäiväisen elämän toiminnoissa.

Jäseneksi haluavan on esitettävä silmälääkärin todistus, jossa ilmenee näön haitta-aste (haitta-aste vähintään 50%). Ainaisjäsenmaksu on 10 euroa.

Kannatusjäseneksi voi liittyä kuka tahansa asiasta kiinnostunut. Vuosimaksu on 25 euroa. Kannatusjäsenenä tuet yhdistyksen toimintaa ja saat yhdistyksen Jäsentiedotteen.

Jäsentoiminnasta tiedotetaan jäsentiedotteella, joka ilmestyy 6 kertaa vuodessa. Tiedotteet lähetetään joko äänitteenä, isokirjoituksella tai sähköpostilla. Jäsentiedote on ilmainen.

Yhdistys järjestää mm. virkistysretkiä, tutustumiskäyntejä eri kohteisiin, kerhotoimintaa, liikuntamahdollisuuksia, kursseja, kulttuuria, apuväline- ja muita tuote-esittelyjä.

Näön haitta-aste vähintään 50%.

Jäsenhakemuslomake

- Avaa pdf-lomake klikkaamalla linkkiä hiiren vasemmalla painikkeella

Pdf-lomakkeen voi tulostaa ja postittaa täytettynä osoitteeseen:

Satakunnan Näkövammaiset ry, Otavankatu 4 C 49, 28100 PORI

Muista liittää hakemukseen kopio silmälääkärin todistuksesta.Jäsenyyttä haetaan lomakkeella, jonka saa toimistolta ja kuntayhteyshenkilöiltä. Voit myös tulostaa lomakkeen tai ladata sen omalle koneellesi alla olevista linkeistä.

Word-lomakkeen voi ladata yllä olevasta linkeistä.

- Klikkaa linkkiä hiiren oikealla painikkeella

- Klikkaa avautuvasta valikosta Tallenna kohde nimellä (Save target as)

Word-muotoisen lomakkeen voi täyttää tietokoneella ja palauttaa sähköpostin liitteenä osoitteeseen toimisto @ satakunnannakovammaiset.fi

Muista liittää sähköiseen hakemukseen skannattu kopio silmälääkärin todistuksesta.