Siirry pääsisältöön

Matka Tuusu­lan­jär­vel­le

Aika

Paikka

Tuusula

Matka Tuusulaan 6.-7.5.

Lähdemme tutustumaan Tuusulanjärven taiteilijayhteisön maisemiin. Lauantain ja sunnuntain aikana vierailemme Ainolassa, Lottamuseossa, Aleksis Kiven kuolinmökillä, Eero Järnefeltin ateljeekoti Suvirannassa, Juhani Ahon ja Venny Soldan-Brofeldtin Aholassa ja Halosenniemessä sekä piipahdamme Tuusulan kirkolla ja entisessä loma- ja kurssikeskus Onnelassa.

Lauantaina lounastamme Herkkupaja Aino Areenassa museokäyntien lomassa. Lauantai-iltapäivän päätteeksi lähdemme vielä lautalla Tuusulanjärvelle, jossa opas kertoo meille lisää Tuusulan taiteilijaelämästä. Yövymme Hotelli Krapilla, jossa syömme omakustanteisesti illallista. Kotimatka alkaa sunnuntaina iltapäivällä noin kello 15. Matkalla pysähdymme vielä Humppilan lasitehtaalla, jossa on mahdollisuus ruokailla.

Matkan hinta on kahden hengen huoneessa jäseneltä 165 € ja avustajalta 130 €, museokortilla hinta jäseneltä myös 130 €. Matkan hinta yhden hengen huoneessa jäseneltä 200 € ja museokortilla 170 €. Hinta sisältää matkat, majoituksen, sunnuntain aamiaisen, museokierroksen ja oppaan, lauantain lounaan sekä lauantain lauttakierroksen. Tarkempi ohjelma ja aikataulu lähetetään ilmoittautuneille myöhemmin. Sitovat ilmoittautumiset toimistolle maanantaihin 3.4. mennessä p. 02 641 1530.