Siirry pääsisältöön

Ruo­ka­kurs­si

Aika

Paikka

Otavankatu 4 C 49 Pori

Ruokakurssi toimintakeskuksessa 10.10. ja 21.11. klo 10-15

Järjestämme Siviksen tukemana kaksi ruoanvalmistuspäivää. Valmistamme kolmen ruokalajin lounaan (alkuruoka, pääruoka ja jälkiruoka). Ruoat tehdään itse ja nautitaan paikan päällä.

10.10. valmistetaan kalachvicheä, uunifetapastaa & vihersalaattia sekä mansikkapaistosta.

21.11. valmistetaan avokado-lohisalaattia, kana-nachopeltiä sekä kinuskista uunivanukasta.

Mukaan mahtuu enintään 7 henkilöä.

Päivän hinta on 15 €.

Ohjaajana toimii Matti Toivola.

Ilmoittautumiset toimistolle p. 02 6411530 3.10. mennessä.